How To #DiminishDarkSpotsWithoutLaser Via Eucerin® UltraWHITE SPOTLESS with Thiamidol™ Double Booster Serum?


Mouse mommy would like to share my journey with Eucerin® UltraWHITE SPOTLESS with Thiamidol™ Double Booster Serum to #DiminishDarkSpotsWithoutLaser !

That is pretty norm that everyone of use have non-perfect skin condition. Same goes to mouse mommy, my skin tends to get redness easily and uneven skin tone. Mouse mommy also want to solve this problem.

Glad to given opportunity to review this Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS with Thiamidol™ product which is double booster serum that can diminishes dark spots in just four weeks, without the need for laser treatment. It is dermatological skincare product from AG, Germany. Eucerin® is backed by 10 years of research to be safe, gentle and effective.

Press precisely in the middle of the pump to ensure release of both formulas equally. Press slowly to allow the formula to fill the pump. 

Apply to clean skin, tapping gently until serum is fully absorbed. Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS with Thiamidol™ is gentle on skin and leaves skin fairer. Contains patented active ingredient, Thiamidol™  which is proven to be 10x more powerful.


Only required use once daily for Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS with Thiamidol™. Apply maximum 4 applications of all products with Thiamidol™ per day.

Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum contains patented Thiamidol™ and concentrated Hyaluronic Acid. It comes in an innovative dual-chamber system to protect these active ingredients for maximum efficacy.

According to the Tried-and-Tested on product application based on a study conducted on 480 users aged 22-25 by Beiersdorf Thailand in 2017. The study result is100% said that the product has brighten the skin, even-toned skin and more radiant. 
BEFORE Application of Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum 

AFTER Application of Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum
98% claimed that the product is gentle on skin. 92% claimed that the product able to reduce appearance of fine line. 91% said that it prevents dark spots appearance. 90% the product is effectively diminish dark spots in 4 weeks.
BEFORE Application of Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum 
Mouse mommy can spot my skin got improvement in terms of uneven skin tone and my skin looks fairer after application of Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum for about 4 weeks. Pores on my face also become lesser notified. Good when there is improvement and changes. 

Mouse mommy will continue to apply this product for fairer skin looks and skin improvement.

AFTER Application of Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum 
Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum also perfectly act as primer to protect my skin and can apply foundation after that.

Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS is a breakthrough product with Thiamidol™, a new patented active ingredient that is clinically proven with 10x more effective in reducing dark spots without need to go through laser, while being gentle on the skin.

Glad that Eucerin® is committed to research, development and testing to deliver innovative and effective products for the face and body that has more than 100 years of expertise in the science of skincare.
Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum is open to public to take up this challenge too! 

Do you want to be the 100 participants to join this challenge too? And You will receive Eucerin UltraWHITE+ SPOTLESS Products worth RM580!
1) SHARED this post with hashtag #DiminishDarkSpotsWithoutLaser #MouseMommyTreats
2) REGISTER now via http://bit.ly/EUCUWSCH
3) All The Best!
 

Interested to get more information about Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum ,

*For more about Mouse Mommy Treats, do follow us*
Website  | Facebook | Instagram | YouTube

36 comments

  1. Kakak pun dah nampak dark spot tu sebab dah meningkat usia hehe. Dulu kan masa muda2 jarang pakai sunblock kalau keluar rumah. Dah tua ni baru sibuk nak jaga kulit muka. Nanti kakak nak try Eucerin ni. Bagus la kalau dark spot tu dah jadi light spot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah akk, memang betul tu faktor pengusian ni. Memang kena jaga kesihatan kulit sekarang, kalau tak akan jadi makin teruk. Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum nampak berkesan kat kulit mouse mommy, jenis lembut jugak dan tak irritate kulit. Harap dapat membantu akk jugak. Happy trying!

      Delete
  2. Pernah pakai produk brand eucerin tp bukan untuk dark spot ni. Nampak best produk ini, i pun banyak dark spot juga huhuhu. Tengok muka kat cermin mesti rasa nak nangis tau !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedihnya... tak pe, skrg Azlinda boleh cuba produk terbaru ni Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum, tak yah perlu laser, takut sy dengar tu perawatan laser.

      Delete
  3. Wah, terbaik dari review ini. Ia memudahkan orang ramai memilih produk ini. Terima kasih sudi review

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih membaca review sy jugak. Harap dapat berkongsi pengalaman dengan orang ramai. Sharing is caring always :)

      Delete
  4. Wow mouse mummy skins sure look so nice and clean. Thank for reviewing this product. Looking forward for your new posting

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Zarin! Await soon ya... more blog publication coming soon... stay tune!

      Delete
  5. serum is a must for me.
    without it, my skincare routine will not be complete!
    moreover, at the age of 40+ now, the more lah need to be loyal using it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly! This Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum can easily absorb to mouse mommy's skin too! Non-sticky type and I love it!

      Delete
  6. serum memang best sebab tekstur halus meresap ke dalam kulit. Tak pernah lagi try dari brand eucerin. Maybe next time after my serum dah habis. Thanks for the review!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glad that you liked my review! Yup, nnt next round Farhana boleh try jugak! Bagitau Mouse mommy samada serasi dengan kamu ke.

      Delete
  7. pernah pakai try gak jenama ni.. mmg jadi!!

    ReplyDelete
  8. memang perlu amat sangat serum, tambah lagi kalu nak maintain kulit muka sihat selalu. BBL suka apply sebelum tidur. besok bangun rasa fresh kulit muka. Amboi ni rahsia kekal cantik, no wonder selalu nampak berseri-seri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Produk yg baik dan berkesan mesti share dgn orang ramai. Harap ramai yg dapat dimanfaatkan. :)

      Delete
  9. I oun pakai booster serum ni. Memnag nampak perubahan pada kulit muka. Dark spot makin pudar, kukit pun makin pudar. Memnag nak pakai konsisten. Dah habis nanti nak repeat order lagi. Serum yang paling best saya pakai

    ReplyDelete
  10. Cool, I have been looking for such cream to remove my dark aging spot. I saw this in Watson but not sure if it works. REadinging from your review I think its worth trying.
    Cara Nak Install Dan Guna Google Analytics DiBlog Wordpress

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, worth to use. Hope it works well on you too!

      Delete
  11. Ohh I love to use serum. Part of my daily routine. Nanti syira nak guna jugak la brand ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syiera boleh beli kat mana2 Guardian stores, ada promosi sekarang.

      Delete
  12. Wow. This looks promising. I love ucerin. I have tried their cleanser. So gentle and suitable with my skin. I think i should try this one too.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Then sure you will like this new Eucerin UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum too! Happy trying!

      Delete
  13. woww tak perlu gunalaser dah ye..senang bila ade eucerin ni..tengok ramai pakai dan namapk perubahana dia..boleh cuba ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup yup, kalau blh x nak laser treatment jugak. Terima kasih jugak kat research team Eucerin ni! 😘😘👍

      Delete
  14. ehh Ucerin dah ada serum ya? Nampak macam best je. Sis pun gunakan serum, maklumlah dah umur meningkat ni memang kena jaga muka. Nanti kalau yang di rumah dah habis, blehlah cuba yang ini pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, harap dapat membantu kak Hanny jugak! Selamat mencuba.

      Delete
  15. Berkesan juga ya product ni. Harap takde effect yg merbahayakan. Terima kasih bagi review begini

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far ok untuk mouse mommy. Apa-apa jenis produk pun, jika ada alahan, diminta berhenti guna serta-merta dan tanya pendapat doktor dan farmasi tau.

      Delete
  16. Love to try this. Dah beli satu dari Guardian. Memang best pakai sebab dark spots makin cerah. Orang pun dah tak tegur pasal dark spots kat muka ni. Memang suggest kat kawan-kawan kalau nak cari produk untuk dark spots, guna je EUCERIN ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sukanya! Seronok bila kawan-kawan perasan perubahan positif kat muka kita kan, muka tak makeup pun ok, natural beauty healthy skin!

      Delete
  17. Hi, what is the steps should I use the eucerin ultra white spotless for day and night fluid?
    Cleanser, toner, serum, moisturizer, sunblock.
    Which step should I put in for day?
    Cleanser, toner, serum, moisturizer, mask.
    Which step should I put in for night?
    Thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. The steps and sequence to use should be: Cleanser, toner, serum, Eucerin Ultrawhite, moisturiser and sunblock for day use.

      As for night use, cleanser, toner, serum, Eucerin Ultrawhite, moisturizer and mask.

      Hope helpful :)

      Delete
  18. hi mouse mummy boleh bgtau apa kandungan2 di dalam serum ini, tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Danish2213, can check out this website : https://www.eucerin.my/products/ultrawhite-spotless/ultrawhite-spotless-double-booster untuk kandungan2 Eucerin® UltraWHITE+ SPOTLESS Double Booster Serum. Harap membantu :)

      Delete