Mother to my little loves; MR and Baby MH. Blogs sharing Lifestyle | Parenting | Food | Beauty | Health | Media Invitation, product reviews, advertorial, sponsorship or any collaboration, welcome to contact me via email : ailengwui@gmail.com

astro

HBO ASIA Brings An Exclusive WESTWORLD VIRTUAL REALITY EXPERIENCE To Malaysia From 18 To 29 APRIL 2018 At Sunway Pyramid!


Can You tell me What is Out There? In anticipation of the second season of WESTWORLD, which debuts same time as the U.S. on Monday, April 23 at 9am exclusively on HBO (Astro Ch 411 / HD 431), fans in Malaysia are invited take a trip into this thrilling Emmy®-winning drama series at an immersive WESTWORLD experience event from 18 to 29 April 2018 (10am to 10pm) at Sunway Pyramid Shopping Centre (Blue Concourse).


Presented by HBO Asia and in partnership with Astro, the event will be held at with numerous fun-filled activities for fans including an exciting Virtual Reality experience, brought directly from the U.S., that would leave visitors wondering what’s real and what’s not! Ops! This is really exciting experience that not to be missed!  


The entire Virtual Reality experience begins with an introduction by a white-suited host – just like any visitor would encounter as a guest starting their visit to WESTWORLD at the Delos office, the corporation behind WESTWORLD. Visitors would then be instructed to don the Virtual Reality goggles and headphones, entering an immersive and interactive experience! 


Once in the Virtual Reality realm, guests are invited to select either a black or white hat, try on suitable outfits and pick their weapon of choice (in reality, a joystick with a trigger), before embarking on different virtual activities within WESTWORLD such as practicing at a shooting range or getting involved in a shootout with Sheriff Pickett.


The WESTWORLD Virtual Reality experience* will take about 10 minutes per person and is open to all visitors from Monday to Thursday, and exclusively to pre-registered Astro subscribers from Friday to Sunday. For more information, visit www.astro.com.my/astrocircle


Mouse mommy was so excited and had already pre-registered for the Saturday, 21 April 2018, 6pm slot. Hope to see you there! 
* only for adults aged 21 years and above 



This immersive WESTWORLD experience event also features a range of WESTWORLD-themed activities such as a Shooting Gallery, a Ring Toss Game, a photobooth and more! Mouse mommy wants to bring along family to have a great family day out too! More photos can click here to view


WESTWORLD returns for its ten-episode second season, same time as the U.S., on Monday, April 23 at 9am exclusively on HBO (Astro Ch 411/ HD 431) with same day primetime encore at 10pm on HBO; or catch it on Astro GO and On Demand. Subscribers can catch up on all ten episodes of the critically acclaimed first season of WESTWORLD every Saturday night on HBO from March 24 to April 21 or on Astro GO and On Demand.


Interested to know more about HBO Asia,

*For more about Mouse Mommy Treats, do follow us*
Website  |  Facebook  |  Instagram

About Mouse Mommy Treats

Mouse mommy full of curiosity and new ideas to explore, experiment, experiences and of course sharing ! Welcome to contact me for collaboration and media events @ ailengwui@gmail.com Blog: http://www.mousemommytreats.blogspot.com/ Facebook : http://www.facebook.com/ailengwui/ Instagram: www.instagram.com/wuikathy/

38 comments:

  1. I want to register as well !! It’s going to be amazing. I have watched the trailer of the series and it was ahamaazing !!! Love the storyline as well.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes! Go ahead! Don't missed this exciting opportunity! See ya!

      Delete
  2. Wah best ni.. Kna buat alarm siap2 supaya x terlepas..tq for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Bagus ni siap set alarm tu... My pleasure to share out the exciting news!

      Delete
  3. Sound so interesting. I'm sure everyone who participate in the Westworld Virtual Reality will be amazed with the "real" experience.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes! whether life or death! I am also had "standby" for the cool WESTWORLD VR experience!

      Delete
  4. Thanks for the info. Tapi I tak subscribe chanel HBO lah.. Huhu.. Best juga kalau dapat try WESTWORLD Virtual Reality experience ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. The WESTWORLD Virtual Reality experience* will take about 10 minutes per person and is OPEN TO ALL VISITORS from Monday to Thursday. All are Welcome to join ya!

      Delete
  5. ala, not this time la, i nak save budget lagi pun sekarang tengah langgan netflix dan unifi, astro hbo pun tak nak langgan dah...

    tidaklah laki ku nak langgan astro, membazir I rasa sebab sekarang banyak pilihan nowadays.. weee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi tu, macam macam cerita menarik kat HBO tu. Kami mmg HBO fans, suami sy lagi lah, siap download episode2 lagi! Tapi tak pe, The WESTWORLD Virtual Reality experience kat Sunway Pyramid (Blue Concourse) ni TERBUKA UNTUK SEMUA drpd Isnin hingga Khamis. Jom join!

      Delete
  6. Sound cool!. Astro ni kadang-kadang tonton juga HBO tu. Kalau ada movie best tengok. Idak tukar2 jugak channel Astro yang lain. Kalau event tu untuk adult ajer anak saya 14 tahun tak boleh la join sekali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, kami pun suka tonton HBO kat rumah dengan famili. Jangan risau, aktiviti tema WESTWORLD ada jugak Shooting Gallery, a Ring Toss Game, a photobooth dan sebagainya, sesuai untuk aktiviti seisi keluarga jugak. Bawa je anak2 skali.

      Delete
  7. I need to terminate a few channel and replace with HBO la..banyak movie best2 ni...at least movie dia tak ulang2 banyak kali kan..hehehe...will look into this soon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Akk kena buat adjustment dah. Ya, byk movie best best!

      Delete
  8. Wow mesti beat ni..dapat merasai dengan sebenar kan.. moga tiada aksi thriller yang mengejut..coz mudah terkejut sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ops! Tak berani nak janji ni, mohon check dgn staf yang bekerja sebelum menyertai tau.

      Delete
  9. got no HBO, mouse mommy hu hu hu...
    great program. virtual reality = real!
    sound interesting.

    ReplyDelete
  10. Wow sure will subscribe this WESTWORLD! and i'm very happy if i could join the WESTWORLD Virtual Reality experience

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes YES! Open to all! Welcome to bring along family and friends to join!

      Delete
  11. Interesting programme on the reality experience. Will go to Sunway Pyramid to check this out this weekend.

    ReplyDelete
  12. Bestnya. Still blh register x. Macam menarik nak join hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh, astro subscriber blh pre-register kat astro circle website utk Jumaat hingga Ahad. Terbuka untuk semua untuk hari Isnin hingga Khamis.

      Delete
  13. ala~ nape westworld vr tu tak buat dekat JB. i'm a really HBO die hard fan tau sejak jd surirumah sepenuh masa ni. nanti pergi tak? have fun. up pic banyak-banyak ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, janji!!! Nnt sy up byk2 gambor ya. Sy pergi Sabtu ni! Dah awal-awal pre-register dah!

      Delete
  14. Sound interesting but rumah i tak ada astro. Dah lama terminate. Malas dah nak layan asteo. Now, i langgan unifi jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi rugi tu... Tak pa, singgah je, terbuka untuk orang ramai jugak. Jom ambil peluang keemasan ni utk pengalaman WESTWORLD ni!

      Delete
  15. Dah lama tak subscribe HBO, nak tgok movie tengok dekat movie box atau you tube je. Lagi pun akak movie2 mcm ni kurang sikit. Utk pengalaman sebenar tu..rasanya anak sis minat lah kot..nanti sis cakap dengan dia

    ReplyDelete
  16. Yessss! im one of yang suka layan HBO! InshaAllah kalau berkesempatan akanku join event tersebut. Macam menarik!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom HBO Fans! Mesti ramai serbu Sunway Pyramid hujung minggu ni. Sy dah standby ni! Jumpa kang!

      Delete
  17. Never know bout the series...but the trailer mcm best ja..nk register jugak lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. I also feeling excited after watch the trailer! Can You tell me What is Out There? See you!

      Delete
  18. Ruby ada tengok drama bersiri ni di astro hari tu. Mula-mula tidak faham. Tapi bila dah nampak mereka cipta manusia. Fuhhh hebat teknologi mereka tu. Siap buat perkampungan yang ada krisis. Bunuh-bunuh. Semua dia bg arahan melalui mimpi. Lepas cedera, hidup balik. Asalkan jangan mati. Memang mencabar otak bila tengok cerita ni. Siapa manusia yang sebenar. Siapa yang jadian. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takutkan teknologi canggih gini. Macam macam boleh jadi dunia ni skrg. Tulah sy teruja nak experience VR WESTWORLD tu!

      Delete
  19. Ada tengok preview cerita ini, nampak macam best.... But, but.... nak try mereka punya Virtual Reality, cuma dalam masa terdekat ini, i xdapat turun sunway pyramid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayangnya Bro, minggu depan ada lagi tau daripada 18 hingga 29 April 2018! Jangan terlepas peluang Best ni! Bawa je famili skali.

      Delete

Powered by Blogger.